Partners

Four Horizons – 2000 drummers aan zee heeft de volgende partners:


www.slagwerkkrant.nl

Slagwerkkrant is een tweemaandelijks magazine voor drummers en percussionisten. Bestel een los nummer, proefabonnement of jaarabonnement via: www.slagwerkkrant.nl/lees-slagwerkkrant/

Slagwerkkrant verzorgt de inschrijvingen voor Four Horizons. Lees hier verder: www.slagwerkrant.nl/events

Volg ons ook op Social Media!
FacebookInstagramTwitter


De site van Four Horizons – 2000 Drummers aan zee is ontwikkeld door MMM Interactieve Communicatie.
MMM is een Haags creatief communicatiebureau met een passie voor online en richt zich op concepten en digitale projecten voor het bedrijfsleven en overheid. Binnen deze sectoren ontwikkelt MMM al jaren digitale producten binnen vooruitstrevende projecten.
www.mmm.nl


Badplaats Scheveningen bestaat 200 jaar, wij vieren Feest aan Zee mee!

2000 drummers aan zee vindt plaats #aanZee en is onderdeel van ‘Feest aan Zee’. Precies 200 jaar geleden werd het eerste badhuis gebouwd. In 2018 biedt Den Haag ~ Scheveningen haar bezoekers een zee aan festiviteiten. Bekijk het programma op feestaanzee.nl.Topaze gelooft in een “iedereen-kan–creeëren” mentaliteit

Stichting Topaze is opgericht door een combinatie van zelfstandig ondernemers en kunstenaars met bovenstaande missie.  Veel van de kinderen, jongeren en volwassenen waarmee de Stichting werkt komen nauwelijks in aanraking met kunst en zijn er zelf niet actief ermee bezig.
www.topaze.net


www.musicstation.nl


Het Drumworld Festival bij Adams Drumworld in Ittervoort (Noord-Limburg) is een geweldig jaarlijks evenement: een dag lang drums & drumming door ’s werelds beste drummers.
Het vindt plaats de dag vóór 2000 drummers aan zee, namelijk op zaterdag 8 september. Het Drumworld festival werkt samen met Four Horizons!
www.drumworldfestival.nl


Araumi Daiko
Araumi Daiko
Ambassador of the Art of Japanese drumming
Araumi Daiko is de thuishaven van onze taiko academie en taiko groepen Feniks Taiko, Ikezuki en Taikidoki. Araumi Daiko leeft en ademt taiko, de Japanse vorm van percussie die zowel muzikaal, kunstzinnig als sportief wordt.
www.araumidaiko.com


Zildjian


REMO


VaterPearl


Stagg

Decor